Serviceavdelningen

Vi erbjuder kompletta servicelösningar till olika företag. HS har 3 olika service avdelningar i dessa avdelningar beställer du flyttstäd, fönsterputs, golvvård, industristäd, transporter, byggstäd m.m.

I våra service avdelningar finns det specialutbildade anställda som utför saneringstjänster som t ex brandsanering, klottersanering m,m. Vi utför även fasad och takrengöring.

 

Denna avdelning står för kundens förfogande dygnet runt vid olika saneringar som brand och översvämningar etc. Vårt jour nummer står ovan!

Fönsterputsning

Fönsterputsning HS har en egen avdelning som arbetar med fönster året om. Avdelningen har egna liftredskap och personalen har mycket stor erfarenhet. Vi arbetar i hela Blekinge och Kalmar Län. Under våren och sommaren är det oftast ett stort tryck på att få sina fönster putsade. Så se till att du är ute i god tid med din beställning. Genom olika typer av föroreningar blir fasader smutsiga, främst via luftströmmar, regn och närstående träd. Mossa på tak bör tvättas bort, likaså grönalger och sot. Vi har tre utrustade lastbilar med högtryckstvättar och tankar som rullar i hela Blekinge och Kalmar län.

Golvvård med känsla

Vi har lång erfarenhet av golvvård och vi erbjuder golvvårdsprogram med kontinuerligt underhåll. Vår kunniga personal arbetar med olika slags golv, exempel på dessa är plastgolv, marmor, sten.  Skador på golvytan håller kvar smutsen och golvet blir allt mer svårstädat. Risken finns att ett golv som inte behandlas på rätt sätt inte bara ger ett slitet och sargad intryck utan blir förstört. Vi har kunskap inom golvvård och hjälper dig med följande golvtyper: linoleum, plast, klinkers, betong ,marmor, sten och heltäckande mattor. Vi är inte nöjda förrän golven är skinande rena. Vi förlänger livslängden på era golv. Vi utför även matt, möbeltvätt samt gardintvätt.

Transport och röjning

Vi utför lättare transporter för våra kunder vid ev. flyttning o dyl. HS Service och Support har i veckan fått giltigt transport bevis för flyttningar åt privat personer och företag.
Från och med den 15/4 erbjuder vi nu också denna flytt och transport tjänst.

Rivning, Grovjobb

Vi utför rivning och olika typer av grovjobb samt tunga och smutsiga uppgifter.

Sanering

Vi utför olika saneringar som exempelvis brandsanering, klottersanering, industrisanering och skadedjurssanering.

Byggstädning

Låt HS ta hand om byggstädningen efter reparation eller vid uppförandet av en fastighet, samt även till att hålla övriga utrymmen rena och snygga.

Hydrofobering

Är en metod som används för att förlänga livstiden och förhindrar framtida nedbrytning av diverse underlag.

Flyttstädning

HS tar hand om städningen när ni flyttar, vi ser till att de som kommer efter er trivs i sina nya lokaler.

Sopkärlstvätt

Hs Service och Support  AB har inskaffat en miljövänlig sopkärlstvätt. För att göra en bokning  klicka på länken nedanför.  Klicka på länken för att se mer av våran sopkärlstvätt.

 


För priser och info vänligen ring eller maila

Blekinge län / Skåne län
Mikael Skogh
Sälj och driftansvarig för service avd
Mobil. 0702- 47 92 50
Mail: mikael.skogh@hs-sos.se
Blekinge län
Stefano Casadei
Arbetsledare service
Mobil. 0708- 77 05 45
Mail: stefano.casadei@hs-sos.se

 I Kalmar Län är det vårt dotter bolag IB Rent som driftar alla våra service jobb.

Kalmar län / Kronoberg län
Jonas Larsson
Ansvarig serviceavdelningen
Mobil. 010-155 00 88
Mail:jonas@ibrent.se

Kalmar län / Kronoberg län
Lotta Sjöberg
Ansvarig serviceavdelningen / fönsterputs
Mobil. 010-155 00 83
Mail: lotta@ibrent.se

 
Skicka oss en prisförfrågan

Ditt namn*

Adress*

Postnummer

Ort

Stad

Telefon/Mobilnummer

Din e-post*

Beskrivning av uppdraget*

* Obligatoriska uppgifter