Flyttstäd

Flyttstäd tar ofta en massa tid som man inte har, låt oss ta över flyttstädningen så vet ni att allt blir ok, det enda ni behöver göra är att lämna över nycklarna.

HS Service och Support har i veckan fått giltigt transport bevis för flyttningar åt privat personer och företag.
Från och med den 15/4 erbjuder vi nu också denna flytt och transport tjänst.

Fönsterputsning

HS har en egen avdelning som arbetar med fönster året om. Avdelningen har egna liftredskap och personalen har mycket stor erfarenhet. Vi arbetar i hela Blekinge, Skåne och Kalmar Län. Under våren och sommaren är det oftast ett stort tryck på att få sina fönster putsade, så se till att du är ute i god tid med din beställning. Genom olika typer av föroreningar blir fasader smutsiga, främst via luftströmmar, regn och närstående träd. Mossa på tak bör tvättas bort, likaså grönalger och sot. Vi har tre utrustade lastbilar med högtryckstvättar och tankar som rullar i hela Blekinge och Kalmar län.

Sopkärlstvätt

Nu kan ni boka en miljövänlig sopkärlstvätt av oss.  Ta kontakt med en av våra ansvariga här under.

Utvidning av rut-adraget

Utvidgningen av rut-avdraget innebär bland annat att installation, reparation och underhåll av datorutrustning och datorprogram omfattas av regelverket. Inom trädgårdsarbete vidgas de uppgifter som ger rut-avdrag till beskärning och borttagande av träd och buskar.

Flyttjänster som packning, lastning och flytt av bohag mellan bostäder eller till magasinering är avdragsgilla. Kostnader för flyttbil eller magasinshyra godkänns inte.

Om de utförs i hemmet är avdrag för vissa IT-tjänster tillåtna, som installering, reparation och underhåll av datorer, läsplattor och tv-apparater. Även arbete med underhåll av modem, routrar samt wifi-utrustning är avdragsgillt.

Godkänt för rutavdrag är även flera trädgårdstjänster, som hjälp med att beskära och fälla träd, röjning av sly och kompostering och ihopsamling av trädgårdsavfall. Däremot omfattas inte hjälp med att plantera växter och träd eller rådgivningstjänster.

Den nya reglerna gäller för arbete som utförs och betalas från och med den 1 augusti.

Källa: Skatteverket

Källa: http://www.skatteverket.se/foretagorganisationer/skatter/rotrutarbete/nyatjansterirutavdragetfran1augusti2016.4.361dc8c15312eff6fd16e92.html

 

Kontakta oss


Blekinge län / Skåne län

Mikael Skogh
Ansvarig serviceavdelningen
Mobil. 0702- 47 92 50
E-post:  mikael.skogh@hs-sos.se

Blekinge län

Stefano Casadei
Arbetsledare service
Mobil. 0708- 77 05 45
E-post:  stefano.casadei@hs-sos.se

 

I Kalmar Län är det vårt dotter bolag IB Rent som driftar alla våra service jobb

Kalmar län / Kronoberg län
Jonas Larsson
Ansvarig serviceavdelningen
Mobil. 010-155 00 88
E-post:jonas@ibrent.se