Fasadtvätt

Fasadtvätt – För en renare och mer inbjudande fastighet

Vi finns på följande orter för alla hushållsnära tjänster:

Optimera din fastighets första intryck

På HS är vi experter på att ge din fastighet det lyft den förtjänar med vår förstklassiga fasadtvätt. Vi kombinerar avancerad teknologi med miljövänliga metoder för att effektivt rengöra och återställa fasader, vilket säkerställer att din fastighet inte bara ser utmärkt ut utan även bidrar till en hållbar miljö.
 

Anpassad fasadtvätt som skyddar och bevarar

Varje fasad har unika behov beroende på material och exponering för yttre påfrestningar. HS:s fasadtvätt är därför inte en universell lösning, utan en skräddarsydd tjänst anpassad efter just din fastighets specifika förhållanden och behov.

Fördelar med HS fasadtvätt

  • Förlängd livslängd: Regelbunden rengöring av din fasad förebygger skador orsakade av långvarig smuts- och växtansamling, vilket kan leda till kostsamma reparationer.

 

  • Finare fasad: En ren fasad förbättrar inte bara byggnadens utseende utan höjer även områdets allmänna attraktionskraft.

 

  • Miljöansvar: Våra miljövänliga rengöringslösningar garanterar att vi tar hand om din fastighet utan att skada miljön.

 

Vårt engagemang i varje steg

  1. Bedömning och planering: Vi startar med en fullständig bedömning av din fasad för att identifiera de bästa teknikerna och produkterna för just din byggnad.

  2. Skonsam rengöring: Vi använder tryckanpassade metoder för att effektivt avlägsna föroreningar utan att riskera skador på fasadmaterialet.

  3. Kvalitetssäkring: Efter rengöringen genomgår fasaden en kvalitetskontroll för att säkerställa att allt utförts till högsta standard.

  4. Eftervård: Vi erbjuder rådgivning om hur du bäst underhåller fasaden för att behålla dess skick och utseende.

Boka din fasadtvätt med HS idag

Genom att välja HS för din fasadtvätt får du inte bara en service som är skräddarsydd för att ge bästa möjliga resultat, utan även en partner som förstår värdet av utseendet kopplat till praktiskt underhåll. Kontakta oss för prisförfrågan och låt oss tillsammans lyfta fram det bästa i din fastighet.

 

Du hittar oss på följande orter:

Prisförfrågan

Berätta vad du behöver hjälp med – vi svarar inom 24 timmar!

har du några andra frågor eller funderingar?

Ni är alltid välkomna att kontakta oss på HS Service & Support. Vi är engagerade i att tillhandahålla enastående service och omfattande hjälp inom alla våra tjänster. Vår främsta målsättning är att underlätta för våra kunder och vägleda dem genom våra områden.

0200 - 72 72 73

Växelnummer: alla dagar 7:00 – 16:30