Städservice

Städservice för en lättare vardag hemma

Vi finns på följande orter för alla hushållsnära tjänster:

Din lokala städservice

Vår städservice erbjuder en omfattande lösning för att upprätthålla en ren och hälsosam miljö i ditt hem eller på ditt företag. Vi förstår vikten av att ha ett rent och välskött utrymme och strävar efter att leverera högkvalitativ städning som uppfyller och överträffar dina förväntningar.

Tjänster vi erbjuder inom städservice

Allmän städning: Vår grundläggande städtjänst innefattar dammsugning, dammtorkning, avtorkning av ytor och golvvård för att säkerställa att varje hörn av ditt utrymme är rent och prydligt.
 
Kök och badrum: Vi fokuserar på detaljerna när det gäller städning av kök och badrum. Rengöring av apparater, diskbänkar, kakel och sanitetsanordningar är en del av vår standardprocedur.
 
Fönsterputsning: Våra professionella städare tar hand om fönsterputsningen för att ge ditt utrymme en klar och fräsch utsikt.
 
Golvrengöring: Vi anpassar våra golvrengöring efter typen av golv i ditt utrymme för att säkerställa både renlighet och bevarande av golvmaterialet.
 
Specialtjänster: Utöver grundläggande städning erbjuder vi specialtjänster som mattrengöring, möbelrengöring och efterrenoveringsstädning för att möta specifika behov.

Varför välja vår städservice?

Erfaren personal: Våra personal är noggrant utvalda och har omfattande erfarenhet av alla form av städning.

Anpassade lösningar: Vi anpassar våra städservice efter dina unika behov och önskemål för att säkerställa total kundtillfredsställelse.
 
Punktlighet och pålitlighet: Vi värdesätter din tid och strävar efter att vara punktliga och pålitliga i varje städuppdrag.
 
Kontakta oss nedan eller ring oss för att skapa en renare och mer behaglig miljö där du bor eller arbetar med vår städservice. Vi är dedikerade till att leverera städtjänster av högsta kvalitet och ser fram emot att hjälpa dig att upprätthålla en ren och fräsch atmosfär.

Var finns vi?

Du hittar vår städservice i vackra Karlskrona som är huvudkontoret, men vi har platskontor i Kalmar, Kristianstad och Växjö  men är även verksamma på många andra orter. 

Prisförfrågan

Berätta vad du behöver hjälp med – vi svarar inom 24 timmar!

har du några andra frågor eller funderingar?

Ni är alltid välkomna att kontakta oss på HS Service & Support. Vi är engagerade i att tillhandahålla enastående service och omfattande hjälp inom alla våra tjänster. Vår främsta målsättning är att underlätta för våra kunder och vägleda dem genom våra områden.

0200 - 72 72 73

Växelnummer: alla dagar 7:00 – 16:30