Fastighetsservice

Låt oss på HS ta hand om er fastighetsservice, året runt. Från snöbekämpning på vintern till grönytorna på våren, sommaren och hösten.

Växelnummer

Alla dagar 7:00 – 16:30

0200 - 72 72 73

Vi finns på följande orter för teknisk förvaltning, vaktmästeri och områdets bästa fastighetsservice:

Kvarterets bästa fastighetsservice

Hos HS tar vi hand om din fastighetsservice året runt, vilket innebär att du kan luta dig tillbaka och låta oss sköta allt från snöbekämpning under vintern till att se till att grönytorna är välskötta under våren, sommaren och hösten. Vi förstår vikten av att din fastighets yttre ska spegla företagets inre kvalitet och professionalism.
 
När du väljer att samarbeta med oss kan du vara säker på att de viktigaste aspekterna av fastighetsservice kommer att fungera smidigt och effektivt. Det ger dig möjlighet att rikta din uppmärksamhet mot det som verkligen betyder något för dig och din verksamhet. Utöver våra grundläggande tjänster kan vi även erbjuda teknisk förvaltning genom våra underleverantörer, samt saneringstjänster när behovet uppstår.
 
Vi på HS är här för att avlasta dig från bekymren kring fastighetsservice, så att du kan fokusera på att driva din verksamhet framåt med trygghet och förtroende. Med vår expertis och dedikation kan du vara säker på att din fastighet är i goda händer.
 

Varför välja HS Fastighetsservice?

  • Professionell expertis: Med år av erfarenhet och en bred kunskapsbas hanterar vi alla aspekter av fastighetsunderhåll effektivt och professionellt.
  • Anpassade serviceavtal: Vi erbjuder flexibla avtal anpassade efter din fastighets specifika behov och budget.
  • Snabb respons och tillgänglighet: Vårt dedikerade team är redo att snabbt adressera och lösa dina fastighetsfrågor, vilket minimerar störningar och driftsavbrott.
  • Hållbarhet och kvalitet: Vi använder miljövänliga material och metoder för att säkerställa både miljömässig hållbarhet och långvarig kvalitet.
Sopbil
Gräsklippare

Allt detta kan vi hjälpa till med

Fastighetsservice

HS erbjuder en helhetslösning för fastighetsservice som täcker allt från löpande underhåll till akuta reparationer. Vårt team av kvalificerade yrkespersoner garanterar högsta möjliga standard på service och underhåll för att din fastighet ska fungera felfritt och vara välskött året om.

Vaktmästeri

HS erbjuder vaktmästeri som säkerställer att din fastighet alltid är i toppskick. Våra vaktmästare hanterar allt från dagliga sysslor till mer komplexa underhållsuppgifter. Vi förstår vikten av att ha en väl fungerande och väl underhållen fastighet, vilket inte bara förbättrar dess livslängd men även dess funktionalitet och säkerhet. Med HS:s vaktmästeri får du en pålitlig partner som ser till att alla aspekter av din fastighetsskötsel hanteras med omsorg och professionalitet. Vare sig det handlar om reparationer, installationer eller rutinmässig tillsyn, kan du lita på att HS levererar tjänster av högsta kvalitet som möter dina behov och överträffar dina förväntningar.
 

Teknisk förvaltning som fastighetsservice

Håll dina fastighetsuppgifter hanterbara och låt oss på HS ta hand om den tekniska förvaltningen. Vi erbjuder allt från detaljerad underhållsplanering och noggrann dokumentation till tekniskt stöd och tillsyn av din fastighet. Vårt team är utrustat med expertis och den senaste teknologin för att säkerställa att varje aspekt av din fastighetsförvaltning hanteras med högsta möjliga standard. Med kvalitet som vår grundläggande princip, garanterar vi att dina system inte bara uppfyller alla gällande standarder och regelverk, utan också bidrar till en säkrare, effektivare och mer kostnadseffektiv drift. Överlåt den tekniska förvaltningen till HS och upplev hur enkelt och tryggt det kan vara när professionella tar hand om din fastighet.

Beskärning av träd

Behåll kontrollen över din utemiljö och överlåt beskärning av träd till oss på HS. Vår service inkluderar allt från noggrann planering av beskärning till utförande och eftervård, allt genomfört med största precision och respekt för både din egendom och träden själva. Vårt team använder de bästa metoderna för att säkerställa att varje träd inte bara ser bra ut utan även bidrar till en hälsosam och balanserad trädgårdsmiljö. Med kvalitet som grundprincip garanterar vi att dina träd behandlas på ett sätt som främjar deras tillväxt och livslängd, samtidigt som vi skyddar din fastighetens utseende och ekologiska värde.

Fastighetsservice för grönytor

Hos HS tar vi hand om allt från gräsklippning till skötsel av rabatter och buskage, samt renhållning av era utomhusmiljöer. Vår omfattande service innefattar noggranna och regelbundna insatser för att säkerställa att varje kvadratmeter av era grönytor inte bara underhålls utan också blomstrar under alla årstider. Med vårt fokus på kvalitet använder vi de bästa sätten och materialen för att skapa och upprätthålla en härlig och inbjudande grön miljö. Låt HS förvandla era grönytor till en plats där varje besökare kan känna lugnet i väl underhållna trädgårdar och parkområden.

Snö- och halkbekämpning

äkerställ hyresgästernas säkerhet under vintermånaderna med HS:s pålitliga snö- och halkbekämpning. Vi tar ansvar för både utomhus- och inomhusområden med användning av högkvalitativt tösalt för att effektivt förebygga isbildning. Vårt team arbetar noggrant för att hålla ert fastighetsområde säkert och fritt från halka, samtidigt som vi minimerar smuts och röra som kan följa med vintersäsongens väder. Lita på HS för en omfattande halkbekämpning som inte bara skyddar mot olyckor utan också upprätthåller ett rent och inbjudande utseende på era fastigheter.

Sanering som fastighetsservice

Oavsett om din fastighet har drabbats av klotter, skadedjur, eller brand, står HS redo att återställa ordningen med våra saneringstjänster. Vi förstår de utmaningar och besvär som sådana händelser kan medföra och erbjuder snabb och effektiv sanering för att minimera skador och obehag. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig att övervinna dessa oförutsedda händelser och återfå ett tryggt och rent boende eller arbetsmiljö. Läs mer om våra saneringstjänster.

Prisförfrågan

Berätta vad du behöver hjälp med – vi svarar inom 24 timmar!

har du några andra frågor eller funderingar?

0200 - 72 72 73

Växelnummer: alla dagar 7:00 – 16:30