Fastighetsservice

Låt oss på HS ta hand om er fastighetsservice, året runt. Från snöbekämpning på vintern till grönytorna på våren, sommaren och hösten.

Växelnummer

Alla dagar 7:00 – 16:30

0200 - 72 72 73

Vi finns på följande orter för teknisk förvaltning, vaktmästeri och områdets bästa fastighetsservice:

Kvarterets bästa fastighetsservice

Låt oss på HS ta hand om er fastighetsservice, året runt. Från snöbekämpning på vintern till grönytorna på våren, sommaren och hösten. Låt utsidan reflektera företagets insida.

Vi finns här för att hjälpa dig med de bitarna som bara ska funka, det ger er tid att fokusera på det som är viktigt – er verksamhet. Vi kan även erbjuda teknisk förvaltning via underleverantör, och saneringstjänster vid behov.

Sopbil
Gräsklippare

Allt detta kan vi hjälpa till med

Fastighetsservice

Utmärk dig som fastighetsägare med utmärkt service. Vi på HS lyfter ert varumärke med välskötta lägenheter, trappuppgångar, innegårdar och allt däremellan.

Vaktmästeri

Ha alltid någon på plats för dina hyresgäster med vaktmästeri från HS. Låt era fastigheter bara fungera med våra kostnadseffektiva och serviceinriktade vaktmästartjänster.

Teknisk förvaltning som fastighetsservice

Låt dina uppgifter förbli hanterliga, och överlåt teknisk förvaltning till oss. Allt från underhållsplanering och dokumentation till tekniskt stöd och tillsyn av fastighet finns hos oss, med högsta kvalitet som lägstanivå.

Beskärning av träd

Sikta högt som fastighetsägare, men stanna på marken med trädbeskärning från oss. Vi beskär, avverkar och transporterar träd och buskage – så att era fastigheter attraherar både utifrån och inifrån.

fastighetsservice för Grönytor

Låt era grönytor vara lika uppskattade och efterlängtade som sommarsolen med skötsel och hantering från HS. Gräsklippning, skötsel av rabatter och buskage, renhållning och allt däremellan med kvalitet i fokus.

Snö- och halkbekämpning

Hyresgästernas säkerhet är inget att lämnas på tunn is, så anlita HS för snö- och halkbekämpningen. Vi halkbekämpar både ut- och invändigt med högkvalitativt tösalt, och gör allt för ett halkfritt fastighetsområde utan onödig smuts.

sanering som fastighetsservice

Haft otur med klotter, skadedjur eller brand? Läs mer om våra saneringstjänster.

Prisförfrågan

Berätta vad du behöver hjälp med – vi svarar inom 24 timmar!

har du några andra frågor eller funderingar?

0200 - 72 72 73

Växelnummer: alla dagar 7:00 – 16:30