Lokalvård

Lokalvård av högsta kvalitet – för bästa arbetsmiljön!

Alltid tjänster efter era behov.

Växelnummer

Alla dagar 7:00 – 16:30

0200 - 72 72 73

Vi finns på följande orter

Lokalvård

Lokalvård av högsta kvalitet – för bästa arbetsmiljön!

Låt oss på HS ta hand om lokalerna – vi har många års erfarenhet inom allt som omfattar lokalvård och det finns ingen lokal som är för stor eller för liten för oss. Vi finns här för att hjälpa dig med de bitarna som bara ska funka, det ger er tid att fokusera på det som är viktigt – er verksamhet. 

Städning
Damsuger

Tjänster efter era behov

För oss är det självklart att vi lyssnar till era behov och anpassar våra tjänster till ert företag och er lokal. Vi arbetar nära er som kunder vilket gör att vi snabbt anpassar oss till dina krav och förväntningar. Vi gör alltid en genomgång av lokalen innan vi skriver avtal och ser till att både kostnad och tjänst är helt anpassat efter er.

Vi utför allt från trappstädning och sjukhusstädning till flyttstädning, byggstädning, storstädning och lokalvård efter dina önskemål och behov. Låt oss ta hand om inköp och leverans av förbrukningsartiklar som pappershanddukar, tvål och toalettpapper. Vi levererar även förbrukningsmaterial till våra kunder. Vi utför dessutom alltid hygienstäd av toaletter.

Med moderna och effektiva metoder som grund och med vår kompetenta och serviceinriktade medarbetare är vi det självklara valet för regelbunden städservice för kontor, butiker, industrier, fastighetsbolag, skolor samt offentliga miljöer.

Vår uppgift är att alltid leverera städning till högsta kvalitet.

Vill du veta hur vi kan hjälpa ert företag? Kom i kontakt med oss idag för kostnadsförslag.

Allt detta kan vi hjälpa till med

Prisförfrågan

Berätta vad du behöver hjälp med – vi svarar inom 24 timmar!

har du några andra frågor eller funderingar?