Lokalvård

Lokalvård och tjänster inom städ och underhåll, av högsta kvalitet. Efter era behov – för er perfekta arbetsmiljö!

Lokalvård från en lokal favorit sedan 1983

Låt oss på HS ta hand om er lokalvård. Med många års erfarenhet av lokalvård, städ och allt som hör till finns ingen lokal som är för stor eller för liten för oss.
 
Gå till jobbet med vetskapen om att det är rent, snyggt och att städ är gjort för ännu en bra arbetsdag. Välj en lokal aktör för lokalvård, med många års erfarenhet och skräddarsydda lösningar för era städbehov.
Lokalvård - Städning
Damsuger - Lokalvård

en lokal aktör för lokalvård. städ efter era behov.

Att välja lokal vård för er lokalvård, från oss på HS, har många fördelar. Med lång erfarenhet har vi både lyhördheten att ta fram rätt lösning för er, och kompetensen att göra det med skinande resultat.
 
Närheten gör det också möjligt att gå igenom lokalen och ta fram rätt avtal för lokalen. Det gör också snabba att anpassa utbudet och utförandet efter era krav och förväntningar.
 
HS är dessutom ett företag med brett utbud inom städ på alla våra orter. Vi utför allt från trappstädning och sjukhusstädning till flyttstädning, byggstädning och storstädning. Med inköp och leverans av förbrukningsartiklar, och hygienstäd av toaletter, finns allt ni behöver.
 
Vår uppgift är att alltid leverera städning till högsta kvalitet. Vi finns på kontor, butiker, industrier, fastighetsbolag, skolor och offentliga miljöer. Med effektiva metoder och redskap, utfört av serviceinriktade medarbetare, blir vi det självklara valet.
 
Vill du veta hur vi kan hjälpa ert företag?

Allt detta kan vi hjälpa till med:

Alltid rena entrémattor

Vi rengör, tvättar och dammsuger entremattor för hotell, butiker och andra verksamheter. Så att du kan göra ett rent första intryck.

Golvvård på kontor och verksamheter

Låt inte era kunders första steg täckas i grus och smuts, med golvvård från HS. Vi rengör, dammsuger och polerar till fläckfria resultat.

Blomskötsel i era lokaler

Växtligheten i kontorsfönstret ska vara något som ger lugn, inte mer att göra, så överlåt blomskötsel till oss. Kom aldrig till jobbet till döende blommor igen.

Fruktservice för alla tillfällen

Frukt på arbetsplatsen är både uppskattat och hälsosamt. Det är viktigt att stärka immunförsvaret med de nyttigheter som frukt ger. Samtidigt ger en frukt på rasten extra motivationen att fortsätta arbeta. Vi på HS kan hjälpa er att alltid se till att det finns färsk frukt från lokala och betrodda odlare och importörer för möten, mässor och allt däremellan.
 

Trappstädning i alla steg

Med trappstädning från oss blir vilken uppgång som helst lika ren och välskött som inne i lokalerna. Första intrycket, åter igen, är viktigt. Gör det snyggt med oss.

Förbrukningsmaterial

Hur rena era toaletter än är gör de ingen nytta utan papper – beställ ert förbrukningsmaterial av oss samtidigt vi sköter er lokalvård. Det sparar er både tid och engagemang. Vi ser till att det alltid är påfyllt och kan skräddarsy tjänsten utefter ert behov.
 

Fönsterputs

Oputsade fönster tar charmen från vilken utsikt som helst, och med fönsterputs från HS får ni den klaraste vyn från era lokaler, vart ni än är.
 

Lokalvård som passa ditt företag

Vi på HS jobbar alltid efter att hitta lokalvården som passar våra kunder. Allas behov ser olika ut därför gör vi en noga översyn på byggnaden och sedan kommer vi överens med dig som kund.

Hör av dig till oss idag om du vill ha offert. Fyll antigen i formulär nedanför, ring oss eller skicka ett mail.

Prisförfrågan

Berätta vad du behöver hjälp med – vi svarar inom 24 timmar!

har du några andra frågor eller funderingar?

0200 - 72 72 73

Växelnummer: alla dagar 7:00 – 16:30