Lokalvård

Lokalvård och tjänster inom städ och underhåll, av högsta kvalitet. Efter era behov – för er perfekta arbetsmiljö!

Lokalvård från en lokal favorit sedan 1983

Vad innebär lokalvård?

Lokalvård omfattar ett brett spektrum av tjänster som syftar till att skapa och upprätthålla en ren, säker och välkomnande miljö i olika typer av lokaler, från kontor och butiker till skolor och sjukhus. Det handlar inte bara om traditionell städning, utan inkluderar även specialiserade tjänster som golvvård, fönsterputsning, och mycket mer. En effektiv lokalvård är avgörande för att förbättra arbetsmiljön och att säkerställa att fastigheter förblir i toppskick över tid.

Varför är lokalvård viktig?

En ren lokal främjar inte bara hälsa genom att minska spridningen av sjukdomar och allergener, utan bidrar även till en ökad trivsel och produktivitet bland de som använder utrymmena. Första intrycket av en ren och välordnad miljö kan ha en stor inverkan på hur ett företag eller en organisation uppfattas av kunder, besökare och även de egna anställda.

Lokalvård - Städning
Damsuger - Lokalvård

HS:s omfattande lokalvårdstjänster

Grundläggande städtjänster

HS erbjuder grundläggande städtjänster som dammsugning, avtorkning av ytor och skräphantering, vilket är fundamentalt för alla verksamheter. Våra metoder anpassas efter era specifika behov för att säkerställa att varje kvadratcentimeter av er lokal är fläckfri.
 

Specialiserad lokalvård

Golvvård:

HS tillhandahåller en grundlig golvvård som anpassas efter olika materialtyper inklusive hårt trä, vinyl, linoleum och klinker. Tjänsten innefattar allt från daglig underhållsstädning till djuprengöring och skyddande behandlingar som vaxning eller polering. Genom att regelbundet underhålla era golv bidrar vi till att förlänga deras hållbarhet och förbättra deras utseende, vilket skapar en mer inbjudande miljö.

Fönsterputsning:

Våra fönsterputsning säkerställer att alla fönsterytor är fria från smuts, fläckar och avlagringar. Vi använder specialiserade rengöringslösningar och utrustning för att nå alla typer av fönster, även på svåråtkomliga ställen. Regelbunden fönsterputsning skapar inte bara bättre utseende utan bidrar också till att maximera det naturliga ljusinsläppet.

Trappstädning:

Trappstädning hos HS omfattar mer än bara sopning och moppning. Vi fokuserar på alla delar av trapphuset, inklusive steg, ledstänger och väggpaneler. Vi använder desinficerande rengöringsmedel för att upprätthålla hygienen, särskilt i högtrafikerade områden. En ren trappa bidrar till en säker och attraktiv ingång för alla användare av byggnaden.

Sanering och specialrengöring:

Vår saneringstjänst täcker allt från borttagning av klotter och graffiti till återställning efter brand- eller vattenskador. HS:s team hanterar varje situation med expertis, omsorg och de senaste teknikerna för att snabbt återställa er lokal till optimalt skick. Vi erbjuder också specialrengöring som avlägsnar allergener, mögel och andra föroreningar som kan påverka luftkvaliteten och byggnadens hälsa.

Städning av toaletter och hygienutrymmen

Att underhålla renligheten i sanitetsutrymmen är avgörande för både hygien och komfort. HS utför regelbundet djuprengöring och sanering av toaletter, inklusive desinfektion av ytor som ofta berörs, som handtag, kranar och toalettsitsar. Vi ser till att dessa utrymmen inte bara är visuellt rena utan också fria från bakterier och virus, vilket är avgörande för en hälsosam arbetsplats.

Hållbarhet och miljöansvar i vår lokalvård

HS prioriterar miljöansvar och använder miljövänliga rengöringsmedel och metoder. Vårt engagemang för hållbarhet innebär att vi kontinuerligt strävar efter att minska vår påverkan på miljön samtidigt som vi bibehåller högsta möjliga renlighetsstandard.

Med över tre decenniers erfarenhet är HS den pålitliga partnern för alla era lokalvårdsbehov. Oavsett omfattning eller specifika krav kan vi skräddarsy en tjänst som passar just er. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa till att förbättra och underhålla er arbetsmiljö med professionell och effektiv lokalvård.

Prisförfrågan

Berätta vad du behöver hjälp med – vi svarar inom 24 timmar!

har du några andra frågor eller funderingar?

0200 - 72 72 73

Växelnummer: alla dagar 7:00 – 16:30