Hemstäd

Se fram emot att komma hem och, utan att det kräver mer tid och energi för hemmet – anlita oss för era hushållsnära tjänster. 

Vi är en uppskattad, lovordad och servicefokuserad aktör som finns nära dig och där för dig alla dagar i veckan och vid alla tillfällen.

Renhållning för hemmet att längta hem till

Se fram emot att komma hem och, utan att det kräver mer tid och energi för hemmet – anlita oss för era hushållsnära tjänster. 

Vi är en uppskattad, lovordad och servicefokuserad aktör som finns nära dig och där för dig alla dagar i veckan och vid alla tillfällen.

Som kund hos HS slipper du tänka på det som bara ska funka. Du får mer tid över till det som verkligen är viktigt i livet. Vi ser till att anpassa oss efter din vardag och försöker alltid planera våra besök när det passar dig. Du bestämmer själv vad du vill ha hjälp med och hur ofta.

Glöm inte bort RUT

Tänk på att du har rätt att göra avdrag för många hushållsnära tjänster. Bland annat får du göra avdrag för all form av städning, tvätt, flyttstäd, trädgårdsarbete, möblering, vattna blommor och andra tillsynstjänster. Du kan läsa mer om vad som ingår på skatteverket.se.

Allt detta kan vi hjälpa till med:

Underlättande hemstäd

Kom alltid hem till ett rena och städade rum med HS. Anlita oss för enskilda tillfällen eller återkommande hemstäd och se fram emot ett perfekt och rent kök, sovrum, vardagsrum eller allrum – varje gång.
 

Flyttstäd med besiktningsgaranti

Låt inte dina sista dagar i bostaden tynga dig och överlåt flyttstädningen till oss. Vi garanterar godkänd slutbesiktning, och vår professionella och serviceinriktade personal lämnar inte ett skrymsle smutsigt när du beställer flyttstädning från oss.
 

Fönsterputs med glans för hemmet

Att blicka ut över sin trädgård bakom smuts och fettfläckar gör ingen glad, så anlita HS för fönsterputs. Du kan anlita oss för enskilda tillfällen eller återkommande fönsterputs, så att du alltid har den utsikt du förtjänar i ditt hem.

Trädgårdsservice för det gröna hemmet

Har du gröna vidder men fattas gröna fingrar? Beställ trädgårdsservice från oss – vi sköter allt från häckar och rabatter till träd, gräsmattor och inredda områden av din trädgård. Alltid med varsam och professionell personal för bestående och vackra resultat.
 

Taktvätt för alla tak och tillfällen

Få det äntligen gjort med er taktvätt och beställ tjänsten av oss på HS. Med skonsamma och effektiva verktyg och material får du ett resultat som består och håller huset lika rent som åtråvärt. Vi tvättar plåt, plattor och pannor på alla höjder, i alla våra verksamma orter i Blekinge, Kalmar och Skåne län.
 

Skinande fasadtvätt

Förläng livstiden på fastigheten med en ren och snygg fasad, skonsamt och noggrant skött av HS. Spara tid och energi med vår effektiva personal, med bevisat effektiva och skonsamma rengöringsmedel.
 

Storstäd för hemmet och förvaringsutrymmen

När det kan verka överväldigande kan du vara trygg med storstädning från oss. För hemmets alla vrår från kök till garage, efter renovering eller städning av dödsbo, finns ingen röra för stor för oss.

…och mer! Kontakta oss redan idag så tar vi fram ett anpassat kostnadsförslag för dig.

Klippning

Prisförfrågan

Berätta vad du behöver hjälp med – vi svarar inom 24 timmar!

har du några andra frågor eller funderingar?

0200 - 72 72 73

Växelnummer: alla dagar 7:00 – 16:30