Hemstäd

Se fram emot att komma hem och, utan att det kräver mer tid och energi för hemmet – anlita oss för era hushållsnära tjänster. 

Vi är en uppskattad, lovordad och servicefokuserad aktör som finns nära dig och där för dig alla dagar i veckan och vid alla tillfällen.

Mer tid för annat med vårt hemstäd

Kom hem till en gnistrande ren miljö utan att offra mer av din värdefulla tid och energi med vårt hemstäd. Vi på HS är inte bara nära till hands, vi är också en hyllad och serviceinriktad kraft som står vid din sida varje dag, vid varje tillfälle.
 
När du väljer HS som för ditt hemstäd, frigör du dig från bekymret över vardagssysslor. Vi är inte bara här för att göra det rent; vi är här för att ge dig mer tid till det som verkligen betyder något i livet. Hos oss handlar det inte bara om städning – det handlar om att skapa utrymme för de viktiga ögonblicken. Din vardag styr schemat, och våra besök anpassas efter dig. Du bestämmer vad du vill ha hjälp med och hur ofta du önskar vår service. Upptäck en ny nivå av bekvämlighet och njut av ditt hem till fullo.

Glöm inte bort RUT

Tänk på att du har rätt att göra avdrag för många hushållsnära tjänster. Bland annat får du göra avdrag för all form av städning, tvätt, flyttstäd, trädgårdsarbete, möblering, vattna blommor och andra tillsynstjänster. Du kan läsa mer om vad som ingår på skatteverket.se.

Allt detta kan vi hjälpa till med:

Underlättande hemstäd

Kom alltid hem till ett rena och städade rum med HS. Anlita oss för enskilda tillfällen eller återkommande hemstäd och se fram emot ett perfekt och rent kök, sovrum, vardagsrum eller allrum – varje gång.
 

Flyttstäd med besiktningsgaranti

Låt inte dina sista dagar i bostaden tynga dig och överlåt flyttstädningen till oss. Vi garanterar godkänd slutbesiktning, och vår professionella och serviceinriktade personal lämnar inte ett skrymsle smutsigt när du beställer flyttstädning från oss. Läs mer om vårt flyttstäd här.
 

Fönsterputs med glans för hemmet

Att blicka ut över sin trädgård bakom smuts och fettfläckar gör ingen glad, så anlita HS för fönsterputs. Du kan anlita oss för enskilda tillfällen eller återkommande fönsterputs, så att du alltid har den utsikt du förtjänar i ditt hem. Läs mer om vår fönsterputsning här.

Trädgårdsservice för det gröna hemmet

Har du gröna vidder men fattas gröna fingrar? Beställ trädgårdsservice från oss – vi sköter allt från häckar och rabatter till träd, gräsmattor och inredda områden av din trädgård. Alltid med varsam och professionell personal för bestående och vackra resultat. Läs mer om vår trädgårdsservice här.
 

Taktvätt för alla tak och tillfällen

Få det äntligen gjort med er taktvätt och beställ tjänsten av oss på HS. Med skonsamma och effektiva verktyg och material får du ett resultat som består och håller huset lika rent som åtråvärt. Vi tvättar plåt, plattor och pannor på alla höjder, i alla våra verksamma orter i Blekinge, Kalmar och Skåne län. Läs mer om taktvätt här.
 

Skinande fasadtvätt

Förläng livstiden på fastigheten med en ren och snygg fasad, skonsamt och noggrant skött av HS. Spara tid och energi med vår effektiva personal, med bevisat effektiva och skonsamma rengöringsmedel. Läs mer om vår fasadtvätt här.
 

Storstäd för hemmet och förvaringsutrymmen

När det kan verka överväldigande kan du vara trygg med storstädning från oss. För hemmets alla vrår från kök till garage, efter renovering eller städning av dödsbo, finns ingen röra för stor för oss.

…och mer! Kontakta oss redan idag så tar vi fram ett anpassat kostnadsförslag för dig.

Klippning

Prisförfrågan

Berätta vad du behöver hjälp med – vi svarar inom 24 timmar!

har du några andra frågor eller funderingar?

0200 - 72 72 73

Växelnummer: alla dagar 7:00 – 16:30