Företaget

HS städservice AB bildades 1984 och är idag ett privatägt bolag med ca 400-450 anställda. År 2009 ändrade företaget namn till HS Service och Support AB. Företagets ägs av Jens Sundqvist och huvudkontoret har sitt säte i vackra Karlskrona. Vi har platskontor i Kalmar, Karlshamn, Ronneby, Kristianstad, Hässleholm, Växjö och Västervik men är även verksamma på många andra orter.

Vi är medlemmar i SAF och har kollektivavtal med flera olika fackförbund. Vår verksamhet är iso certifierade för kvalite (ISO 9001) och miljö (ISO 14001). Vår omsättning för 2019/2020  beräknas ligga på omkring 200 miljoner SEK .

I HS Service & Support AB finns det idag flera avdelningar vilka är fastighetsservice, måleriservice, hemservice, hemtjänst, städservice samt en serviceavdelning som utför allt från golvvård och storstädning till rivning, transport och sanering. År 2005 tillkom vår nya avdelning Hemtjänst, som sedan starten har vuxit år från år.

Inget uppdrag är för stort och inget är för litet. Vi löser era behov snabbt och enkelt. Vi vill aktivt bidra till en bättre miljö. Vi servar idag alla typer av kunder. Från privata uppdragsgivare till större industrier. Våra uppdrag utförs 365 dagar om året 24 timmar om dygnet. Här ovan kan ni läsa om våra tjänster.
HS är iso9001/iso14001 certifierat i Lokalvård, Fastighets Förvaltning, Hemtjänst, Måleri Service
Certifikat-Sverige och Svanen certifierade från 2019.

Finansiell information

Jens Sundqvist,
VD
jens.sundqvist@hs-sos.se

 

Skicka oss en prisförfrågan

Ditt namn*

Adress*

Postnummer

Ort

Stad

Telefon/Mobilnummer

Din e-post*

Beskrivning av uppdraget*

* Obligatoriska uppgifter