Saneringsavdelningen

Att avlägsna klotter är ofta tidsödande, besvärligt och dyrt, och kan ibland skada fasaden. Klotterskydda därför fastigheten. Det blir då betydligt billigare och lättare att ta bort klottret. Vi är miljöutbildade inom detta område.

Ta gärna kontakt med oss om hur ni som fastighetsägare kan vara steget före klottrarna. HS Service & Support AB har utbildad personal när det gäller tvättning av fasader. Vi har även egna högtrycksbilar med inbyggd vattentank, samt maskin på upp till 250bars tryck.

HS har avtal med flera försäkringsbolag, vi ligger i jouren dygnet runt.

Rengöring av fasad

Ett första intryck av en villa, ett hyreshus eller industribyggnad är av fasaden. Många års inverkan av bilavgaser, luftföroreningar, mossa, väder och vind kan ha satt sina spår. En fackmannamässigt utförd rengöring kan lyfta det första intrycket avsevärt. Klotter är ett växande problem för många fastighetsägare. Låt oss även hjälpa dig med förebyggande klotterskydd, i form av en transparent film, som gör fasaden lättare att rengöra. Filmen är också utmärkt för fastigheter i utsatta miljöer (bilavgaser och andra luftföroreningar). Vi kan även hjälpa till med färgborttagning av fasader inför ommålning.

Brandsanering

En brandsanering börjar med en besiktning av skadan där man måste se över vad som är värt att sanera. När vår sanerings inspektör utför sitt jobb så ha vi även ett eget  stort tvätteri som tar hand om all textil samt vår egna måleri avdelning som snabb kan rycka ut och göra ett grundligt underarbete när det gäller skrapning, patentering, spackling och slipning av trapphus, vind källare, att övriga hyresgäster kan vistas i befintliga utrymmen efter en brand. Vi har avtal med olika försäkringsbolag .


För priser och info vänligen ring eller maila

Blekinge län / Skåne län
Mikael Skogh
Sälj och driftansvarig för service avd
Mobil. 0702- 47 92 50
Mail: mikael.skogh@hs-sos.se

Blekinge län
Stefano Casadei
Arbetsledare service
Mobil. 0708- 77 05 45
Mail: stefano.casadei@hs-sos.se


I Kalmar Län är det vårt dotter bolag IB Rent som driftar alla våra service jobb.

Kalmar län / Kronoberg län
Jonas Larsson
Ansvarig serviceavdelningen
Mobil. 010-155 00 88
Mail:jonas@ibrent.se

 

 

 


Skicka oss en prisförfrågan

Ditt namn*

Adress*

Postnummer

Ort

Stad

Telefon/Mobilnummer

Din e-post*

Beskrivning av uppdraget*

* Obligatoriska uppgifter