Tvättservice

HS Service & Support AB har en egen tvättanläggning som handhar tvätt och mangling, åt äldreförvaltningen och handikappomsorgen i olika kommuner . Vi erbjuder även tvätt åt  företagskunder och andra kunder till HS Service & Support AB. Te x mattor, arbetskläder och textil. 80 kr/kg för mattor.

Skonsamma mot miljön

Vi har ett miljövänligt tvätteri med målet att alltid tillgodose mycket goda resultat på ett för miljön så skonsamt sätt som möjligt. Vi arbetar efter kvalitets-, och miljöstyrningsstandarden ISO och vi följer en utarbetad miljöpolicy. Vår maskinpark säkerställer en effektiv hantering och en låg energiförbrukning.

Flexibilitet, toppkvalitet och hög service

Som er lokala partner erbjuder vi ett komplett utbud av tjänster inom tvätt- och textilservice. Vår toppmoderna utrustning ger en hög klass. De produkter vi erbjuder besparar er arbete och bidrar till en förhöjd kvalitetskänsla. När godset anlänt till oss sorteras och tvättas det. När plaggen är tvättade avsynas de, manglas eller torkas för att sedan packas in. Till slut levereras de återigen tillbaka på överenskommen tid. Smutstvätt hämtas samtidigt som leverans sker av ren tvätt. Ni får alltid tillbaka samma textilier som ni tidigare lämnat för tvätt. Vi erbjuder tvätt av olika slag, bl.a. industritvätt, mattvätt, gardiner mm. Vi erbjuder även hämtning och lämning av all tvätt till ert företag. Vi är certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.

Handdukstjänst

HS Service & Support AB kan erbjuda handdukar istället för pappershanddukar och M-tork som är det oftast används på toaletter och i pentry för att torka händerna. Tjänsten är en tilläggsservice till ordinarie städrutiner och erbjuds endast till våra avtalskunder.

Alternativet med handdukar är har följande fördelar:

  • Miljövänligt jämfört med papper
  • Minskar kostnad för pappershanddukar/M-tork
  • Ser trevligt ut /ökar trivseln på toaletterna
  • Mindre fulla papperskorgar på toaletter

 


För mer info kontakta:

Våran kundtjänst 0200- 72 72 73
Mail: tvatt@hs-sos.se

Nya öppettider

Måndag till Fredag 08.30 – 17.00

 Lördagar och Söndagar Stängt

Skicka oss en prisförfrågan

Ditt namn*

Adress*

Postnummer

Ort

Stad

Telefon/Mobilnummer

Din e-post*

Beskrivning av uppdraget*

* Obligatoriska uppgifter