HS Kalmar

Ditt lokala städbolag i Kalmar

Kontakta oss

Undrar du över något? Vill du veta mer om våra tjänster eller hur vi kan hjälpa dig? Tveka inte att höra av dig.

Ditt lokala städbolag i KAlmar

Letar du efter ett städbolag i Kalmar? Då har du kommit helt rätt. Vi hjälper er efter era behov och tillsammans med er sätter vi upp en plan och en lösning som passar er. Sedan 1984 har vi erbjudit olika typer av städtjänster. Med vår långa tid i branschen har vi utvecklats till ett service bolag som kan hjälpa dig med allt från städning till privat hemtjänst. Vi lägger alltid stort fokus på kvalitet och punktlighet. Det är genom detta fokus vi har så många, långvariga och nöjda kunder. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.
 
Med vårt breda utbud av servicetjänster kan vi erbjuda en helhetslösning för många olika delar. Oavsett om du behöver hjälp med flyttstädning eller med lokalvården på ditt kontor finns vi här för dig för att uppfylla dina behov.
 
I Kalmar kan du få hjälp med följande tjänster:
 

Kalmar med omnejd

DIN LOKALA Städfirma i Kalmar

På HS är vi mer än bara ett städbolag vi erbjuder även följande delar i Kalmar:
 
Hemtjänst:
Vi erbjuder privat hemtjänst i Kalmar. HS Hemtjänst har funnits som utförare inom Lagen om valfrihetssystemet sedan 2008 med start i Karlskrona och sedan växt till även Kalmar och Kristianstad. Läs mer här.
 
Lokalvård:
Med vår lokalvård kan ni få en helhetslösning där vi gör alltifrån att städa era entrémattor till att fixa med förbrukningsmaterial till era toaletter. Vi sätter tillsammans med er ihop en lösning som passar er för att få era behov lösta. Läs mer här.
 
Målare:
Oavsett om du är privat kund eller företagskund så hjälper vi dig mer ert måleri. Vi kan hjälpa er när det kommer till måleri, tapetsering, renovering och nybyggnad där vi sätter kvalitet och punktlighet i fokus. Läs mer här.
 
Städservice:
För dig som företagare har vi en komplett serviceavdelning där vi kan hjälpa dig med olika service ärenden som byggstädning, storstädning, rivning och grovjobb mm. Läs mer här.
 
Städning i hemmet:
Det kan vara svårt att hinna med olika delar i hemmet ibland. Med vår hjälpa kan du få mer tid för annat roligt, så låt oss sköta din städning och kom hem till ett skinnade rent hem. Vi hjälper dig även med saker som flyttstädning, trädgårdservice mm. Läs mer här.
 
Fastighetsservice:
Vi hjälper er med eran fastighetservice. Behöver ni hjälp med vaktmästeri, teknisk förvaltning, snö- och halkbekämpning mm. Läs mer här.
 
Sanering:
När olyckan är framme rycker vi in – sanering finns alltid nära när du väljer HS. För dig som företagare kan vi hjälpa dig när olyckan inträffar med våra olika sanerings tjänster. Läs mer här.
0200 - 72 72 73

Växelnummer: alla dagar 7:00 – 16:30