HS Städbolag Kalmar

Vi är ditt pålitliga städbolag i Kalmar med omnejd

Kontakta oss

Undrar du över något? Vill du veta mer om våra tjänster eller hur vi kan hjälpa dig? Tveka inte att höra av dig.

Ditt lokala städbolag i KAlmar

Letar du efter ett städbolag i Kalmar? Då har du kommit helt rätt. Vi hjälper er efter era behov och tillsammans med er sätter vi upp en plan och en lösning som passar er. Sedan 1984 har vi erbjudit olika typer av städtjänster. Med vår långa tid i branschen har vi utvecklats till ett service bolag som kan hjälpa dig med allt från städning till privat hemtjänst. Vi lägger alltid stort fokus på kvalitet och punktlighet. Det är genom detta fokus vi har så många, långvariga och nöjda kunder. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.
 
Med vårt breda utbud av servicetjänster kan vi erbjuda en helhetslösning för många olika delar. Oavsett om du behöver hjälp med flyttstädning eller med lokalvården på ditt kontor finns vi här för dig för att uppfylla dina behov.
 
I Kalmar kan du få hjälp med följande tjänster:

Kalmar med omnejd

DIN LOKALA Städfirma i Kalmar

På HS är vi mer än bara ett städbolag vi erbjuder även följande delar i Kalmar:
 
Lokalvård:
Vi erbjuder en omfattande lokalvårdslösning som täcker allt från städning av entrémattor till hantering av förbrukningsmaterial för era toaletter. Tillsammans med er skapar vi en skräddarsydd lösning som passar era specifika behov och önskemål. Med vår expertis och flexibilitet kan ni vara säkra på att era krav blir tillgodosedda på bästa möjliga sätt. Läs mer här.
 
Måleri:
Oavsett om du är privat kund eller företagskund så hjälper vi dig mer ert måleri. Vi kan hjälpa er när det kommer till måleri, tapetsering, renovering och nybyggnad där vi sätter kvalitet och punktlighet i fokus. Läs mer här.
 
Städservice:
För dig som företagare har vi en komplett serviceavdelning där vi kan hjälpa dig med olika service ärenden som byggstädning, storstädning, rivning och grovjobb mm. Läs mer här.
 
Hemstäd:
Att jonglera olika ansvarsområden i hemmet kan vara utmanande och tidskrävande. Med vår hjälp kan du frigöra värdefull tid för att ägna åt roliga aktiviteter, medan vi tar hand om din städning. Kom hem till ett skinande rent hem utan att behöva lyfta ett finger. Utöver regelbunden städning erbjuder vi även specialtjänster såsom flyttstädning och trädgårdsservice för att underlätta ditt liv ytterligare. Låt oss vara din pålitliga partner för att skapa en bekväm och trivsam miljö i ditt hem.. Läs mer här.
 
Fastighetsservice:
Vi erbjuder omfattande fastighetsservice för att underlätta för er. Oavsett om det gäller behov av vaktmästeri, teknisk förvaltning, eller snö- och halkbekämpning, finns vi här för att hjälpa till och säkerställa att er fastighet fungerar smidigt och säkert. Läs mer här.
 
Sanering:
När olyckan inträffar, finns vi på HS nära till hands för att hjälpa till med sanering. Vi erbjuder en rad olika saneringstjänster för företagare, så att du kan få snabb och effektiv återställning efter en olycka. Med vår erfarenhet och kompetens är du i trygga händer när det gäller att hantera olika saneringsbehov.. Läs mer här.
 
Tveka in på att höra av er för en städservice som anpassar sig efter era behov.
0200 - 72 72 73

Växelnummer: alla dagar 7:00 – 16:30