HS Städbolag Karlskrona

Vi är ditt lokala städbolag i Karlskrona.

Kontakta oss

Undrar du över något? Vill du veta mer om våra tjänster eller hur vi kan hjälpa dig? Tveka inte att höra av dig.

Ditt lokala städbolag i Karlskrona

Hittar du rätt städbolag för dig? Det är väldigt viktigt att få hjälp med rätt saker och få det korrekt gjort. Det finns mycket tid att spara om du hittar rätt städbolag för ditt hem eller din verksamhet. Med oss på HS Service & Support får du ett städbolag du kan lita på. Prata med oss för att få din städning gjord i Karlskrona.
 
Vi kan hjälpa dig med det du behöver oavsett om det kommer till lokalvård på kontoret, städning hemma eller om du exempelvis behöver en flyttstädning.
 
I Karlskrona kan vi hjälpa dig med följande tjänster:
 
Vi har sedan starten 1984 varit aktiva inom städbranschen. Med vår långa erfarenhet som städbolag kan vi garantera att jobbet blir gjort på ett korrekt och bra sätt. Vi ser inget uppdrag som för stort eller för litet, tveka inte på att ta kontakt med oss om du har frågor eller behöver hjälp att få ditt kontor eller hem skinnade rent.

Karlskrona med omnejd

DIN LOKALA Städfirma i Karlskrona

Vi på HS är mer än bara ett städbolag vi erbjuder även följande tjänster i Karlskrona:
 
Lokalvård:
Med vår lokalvård kan ni få en helhetslösning där vi gör alltifrån att städa era entrémattor till att fylla på med förbrukningsmaterial till era toaletter. Vi sätter tillsammans med er ihop en lösning som passar för att få era behov uppfyllda. Läs mer här.
 
Måleri:
Oavsett om du är en privatperson eller företagsägare så är vi här för att ta hand om dina måleribehov. Vår expertis sträcker sig från målning och tapetsering till renovering och nybyggnation. Vi lägger alltid stor vikt vid att leverera arbete av högsta kvalitet i rätt tid. Läs mer här.
 
Städservice:
För dig som företagare har vi en komplett serviceavdelning där vi kan hjälpa dig med olika service ärenden som byggstädning, storstädning, rivning och grovjobb med mera. Läs mer här.
 
Hemstäd:
Det kan vara svårt att hinna med eller prioritera städningen hemma. Med vår hjälp kan du få mer tid för annat roligt. Låt oss sköta din städning och kom hem till ett skinnade rent hem. Vi hjälper dig även med saker som flyttstädning, trädgårdservice med mera. Läs mer här.
 
Fastighetsservice:
Vi hjälper er fastighetservice. Behöver ni hjälp med vaktmästeri, teknisk förvaltning, snö- och halkbekämpning, finns vi här som en självklar partner. Läs mer här.
 
Sanering:
När olyckan är framme rycker vi in – sanering finns alltid nära när du väljer HS. För dig som företagare kan vi hjälpa dig när olyckan inträffar med våra olika saneringstjänster. Läs mer här.
 
Letar du efter ett städbolag som kan hjälpa dig efter dina behov? Tveka inte på att höra av dig till oss på HS Service & Support.
0200 - 72 72 73

Växelnummer: alla dagar 7:00 – 16:30