HS Städbolag Kristianstad

Vi är ditt lokala städbolag i Kristianstad med omnejd

Kontakta oss

Undrar du över något? Vill du veta mer om våra tjänster eller hur vi kan hjälpa dig? Tveka inte att höra av dig.

Ditt lokala städbolag i Kristianstad

Vill du ha en pålitlig städbolag som kan hjälpa dig att lösa era städproblem? Vi på HS finns här för dig. Vi hjälper dig att komma fram till den bästa lösningen för dig. Oavsett om det gäller lokalvård för kontor eller industri, alternativt hemstädning. Vi ser inget uppdrag för stort eller för litet utan alla förfrågningar är varmt välkomna.
 
Vi är en städfirma som funnits sedan 1984 och har under året byggt upp en mängd olika städservice tjänster som vi byggt upp med erfaren personal. Med vårt bredda utbud kan vi hjälpa inom flera olika områden, vilket vi ser som en viktig del för att ha kolla på din lokal eller ditt hem.
 
Vi har en bredd kompetens vilket gör att vi kan hjälpa dig med det du behöver. Våra olika avdelningar:
 

Kristianstad med omnejd

DIN LOKALA Städfirma i Kristianstad

Vi på HS är mer än bara ett städbolag. Vi erbjuder även följande tjänster i Kristianstad:
 
Lokalvård:
Med vår lokalvård kan ni få en helhetslösning där vi gör alltifrån att städa era entrémattor på företaget till att fylla på med förbrukningsmaterial till era toaletter. Vi sätter tillsammans med er ihop en lösning som passar för att få era behov uppfyllda. Läs mer här.
 
Måleri:
Oavsett om du är privatkund eller företagskund så hjälper vi dig mer måleri. Vi kan hjälpa dig när det kommer till måleri, tapetsering, renovering och nybyggnad. Vi sätter alltid kvalitet och punktlighet i fokus. Läs mer här.
 
Städservice:
För dig som företagare har vi en komplett serviceavdelning där vi kan hjälpa dig med olika service ärenden som byggstädning, storstädning, rivning och grovjobb med mera. Läs mer här.
 
Hemstäd:
Det kan vara svårt att hinna med eller prioritera städningen hemma. Med vår hjälp kan du få mer tid för annat roligt. Låt oss sköta din städning och kom hem till ett skinnade rent hem. Vi hjälper dig även med saker som flyttstädning, trädgårdservice, med mera. Läs mer här.
 
Fastighetsservice:
Vi hjälper er fastighetservice. Behöver ni hjälp med vaktmästeri, teknisk förvaltning, snö- och halkbekämpning, finns vi här som en självklar partner. Läs mer här.
 
Sanering:
När olyckan är framme rycker vi in – sanering finns alltid nära när du väljer HS. För dig som företagare kan vi hjälpa dig när olyckan inträffar med våra olika saneringstjänster. Läs mer här.
0200 - 72 72 73

Växelnummer: alla dagar 7:00 – 16:30