HS Växjö

Ditt lokala städbolag i växjö

Kontakta oss

Undrar du över något? Vill du veta mer om våra tjänster eller hur vi kan hjälpa dig? Tveka inte att höra av dig.

Ditt lokala städbolag i Växjö

Letar du efter ett pålitligt städbolag i Växjö med omnejd som hjälper dig med din lokalvård eller andra städtjänster? Då har du hittat helt rätt!
 
Vi på HS finns i Växjö för att hjälpa dig med din städning oavsett vad det gäller. Behöver du sanering, fönsterputsning eller något annat är vi en städfirma att lita på. Vi har utfört städtjänster sedan 1984, och med vår långa erfarenhet och pålitlig personal skapar vi de bästa förutsättningarna för en god vardag för alla våra kunder.
 
Vi har en bredd i vårt företag som skapar möjligheter att hjälpa dig med näst intill allt som har med städning att göra. Hos oss i Växjö kan vi hjälpa dig med:
 
 
Det är inte alltid lätt att hitta ett städbolag som passar dig och dina rutiner. Vi på HS är mångsidiga och kan hjälpa både dig som företagare och dig som privatperson med en mängd olika städtjänster. Har du specifika önskemål på vilka delar inom lokalvård du vill ta del av? Vi löser det! Vi kan alltid komma överens om en lösning som passar dig.
 
Vill du veta mer om oss och våra olika tjänster? Kika nedan för att hitta den perfekta lösningen för dig.

Växjö med omnejd

DIN LOKALA Städfirma i Växjö

Vill du veta mer om oss och våra olika tjänster? Kika nedan för att hitta den perfekta lösningen för dig.
 
Städservice:
För dig som företagare har vi en komplett serviceavdelning där vi kan hjälpa dig med olika service ärenden som byggstädning, storstädning, rivning och grovjobb med mera. Läs mer här.
 
Städning i hemmet:
Det kan vara svårt att hinna med eller prioritera städningen hemma. Med vår hjälp kan du få mer tid för annat roligt. Låt oss sköta din städning och kom hem till ett skinnade rent hem. Vi hjälper dig även med saker som flyttstädning, trädgårdservice med mera. Läs mer här.
 
Fastighetsservice:
Vi hjälper dig med fastighetservice. Behöver du hjälp med vaktmästeri, teknisk förvaltning, snö- och halkbekämpning, med mera, finns vi här som en självklar partner. Läs mer här.
 
Sanering:
När olyckan är framme rycker vi in. För dig som företagare kan vi hjälpa dig med våra olika saneringstjänster. Sanering finns alltid nära och är enkelt när du väljer HS. Läs mer här.
0200 - 72 72 73

Växelnummer: alla dagar 7:00 – 16:30