HS Städbolag Växjö

Vi är ditt lokala städbolag i Växjö med omnejd

Kontakta oss

Undrar du över något? Vill du veta mer om våra tjänster eller hur vi kan hjälpa dig? Tveka inte att höra av dig.

Ditt lokala städbolag i Växjö

Är du på jakt efter ett pålitligt städbolag i Växjö som tar hand om din lokalvård och andra städbehov? Då har du hamnat helt rätt!

HS är din lokala städfirma i Växjö och närområdet, redo att hjälpa dig med allt från daglig städning till specialiserade städtjänster. Med över 30 års erfarenhet i branschen har vi utvecklat en stark kompetens och en pålitlig personal som skapar de bästa förutsättningarna för en ren och trivsam miljö.

Vi erbjuder ett brett spektrum av städtjänster som inkluderar fastighetsservice, lokalvård, hemstädning, städservice och sanering. Oavsett om det handlar om kontorslokaler, bostäder eller andra typer av fastigheter, så finns vi här för att ta hand om dina behov. Vi förstår att varje kund är unik och har olika behov och önskemål när det gäller städning. Därför är vi flexibla och kan skräddarsy våra tjänster för att passa just dig och dina rutiner. Vi är här för både företagare och privatpersoner och är redo att lösa alla dina städutmaningar.
 
Vi på vårt företag har en bred kompetens som gör att vi kan erbjuda hjälp med nästan allt inom städning. Hos oss i Växjö kan du få hjälp med följande:
 
 
Det är inte alltid lätt att hitta ett städbolag som passar dig och dina rutiner. Vi på HS är mångsidiga och kan hjälpa både dig som företagare och dig som privatperson med en mängd olika städtjänster. Har du specifika önskemål på vilka delar inom lokalvård du vill ta del av? Vi löser det! Vi kan alltid komma överens om en lösning som passar dig.
 
Vill du veta mer om oss och våra olika tjänster? Kika nedan för att hitta den perfekta lösningen för dig.

Växjö med omnejd

DIN LOKALA Städfirma i Växjö

Vill du veta mer om oss och våra olika tjänster? Kika nedan för att hitta den perfekta lösningen för dig.
 
Städservice:
För dig som är företagare har vi en dedikerad serviceavdelning som erbjuder en omfattande rad tjänster för att möta dina behov. Vår expertis sträcker sig från byggstädning och noggrann storstädning till rivning och hantering av grovjobb med mera. Oavsett vilken typ av service du behöver, kan vi skräddarsy lösningar som passar just din verksamhet och säkerställer att dina krav och förväntningar uppfylls till fullo. Läs mer här.
 
Hemstäd:
Att jonglera vardagslivets krav och städning hemma kan vara en utmaning. Men med vårt pålitliga städbolag vid din sida behöver du inte längre kämpa för att få ihop allt. Låt oss ta hand om städningen så att du får mer tid för det roliga i livet. Med vår professionella service kan du känna dig trygg och komma hem till ett skinande rent hem varje gång. Utöver vanlig städning erbjuder vi även tjänster som flyttstädning och trädgårdservice i Växjö för att underlätta ditt liv ännu mer. Med vårt flyttstäd i Växjö kan du luta dig tillbaka och låta oss göra jobbet, så slipp stressen och  kontakta oss för att få hjälp med ditt flyttstäd. Läs mer här.
 
Fastighetsservice:
Vi står redo att bistå dig med fastighetservice av högsta kvalitet. Oavsett om det gäller vaktmästeri, teknisk förvaltning, eller snö- och halkbekämpning, så finns vi här som din pålitliga och självklara partner. Med vår expertis och erfarenhet ser vi till att dina fastigheter hanteras och underhålls på bästa möjliga sätt. Läs mer här.
 
Sanering:
När olyckan är framme rycker vi in. För dig som företagare kan vi hjälpa dig med våra olika saneringstjänster. Sanering finns alltid nära och är enkelt när du väljer HS. Läs mer här.
 

Är vi ditt lokala städbolag i Växjö?

Tycker du att detta låter intressant och vill veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss för en personlig konsultation eller om du skulle ha några frågor angående oss som städbolag eller någon utav våra tjänster vi erbjuder. 

Stadbolag i Vaxjo
Stadbolag i Vaxjo 2
0200 - 72 72 73

Växelnummer: alla dagar 7:00 – 16:30