Entrémattor

Entrémattor skapar välkomnande känslor

Vi erbjuder lokalvård och städ i dessa städer

Entrémattor skapar välkomnande känslor

Att rent och fint när man kliver in på kontoret skapar en känsla av välkomnande. Därför är det även viktigt att ha rena entrémattor.
Men det kan vara svårt att få sina entrémattor fina med hjälp av de städmaterial man har, det är där vi kommer in och hjälper er med rätt verktyg och rätt medel.

Vad gör vi?

Vi rengör, tvättar och dammsuger entrémattor för hotell, butiker och andra verksamheter. Så att du kan göra ett rent första intryck.
Entrémattor behöver städas regelbundet för att hållas i bra skick och för att säkerställa att de fortsätter att fungera som de är tänkta utan att grus och smuts repar golvet under mattorna. Genom regelbunden städning av entrémattor slipper ni att sten och grus flyger runt i entrén och skapar repor i golvet på olika ställen.
 
Vi ser till att ni alltid har rena entrémattor!

Prisförfrågan

Berätta vad du behöver hjälp med – vi svarar inom 24 timmar!

har du några andra frågor eller funderingar?

Ni är alltid välkomna att kontakta oss på HS Service & Support. Vi är engagerade i att tillhandahålla enastående service och omfattande hjälp inom alla våra tjänster. Vår främsta målsättning är att underlätta för våra kunder och vägleda dem genom våra områden.

0200 - 72 72 73

Växelnummer: alla dagar 7:00 – 16:30