Golvvård

Golvvård för alla typer av golv

Vi erbjuder lokalvård och städ i dessa städer

Golvvård för alla typer av golv

Vi på HS löser alla era golvproblem. Oavsett om det gäller städning eller polering av golv. Vi hjälper er att ha skinnade rena och fina golv som imponerar på kunder och medarbetare. Vi på HS har långerfarenhet när det kommer till städ och golvvård så med oss får ni resultat.
 
Oavsett vilket typ golv ni har på ert kontor eller lokal så löser vi en skräddarsyd lösning som passar er. Det kan vara linoleumgolv, trägolv, stengolv, heltäckningsmatta mm. vi kommer tillsammans överens om vad som passar ert företag.
 

Varför golvvård?

Att ha en bra golvvård på sin arbetsplats är viktigt för det förlänger livslängden på golvet och skapar en bättre miljö för de anställda. Det finns mycket som kan skada ett golv vilket gör det viktigt att ta han om det och inte låta det förstöras helt och hållet, vilket kan leda till stora kostnader för företaget på långsikt. Med en kontinuerlig golvvård håller golven längre då grus och annan smuts städas bort och polering hjälper golvet öka livslängden genom att minska på slitaget.
 
Ett välvårdat och fint golv höjer upplevelsen i ett rum. Desto tidigare man utför en grundlig och bra golvvård desto mindre underhållsarbete blir det under tidens gång. Därför är vi det självklara valet av golvvård till er lokal.
 
Golvvård är inte bara ett nödvändigt ont för att förlänga golvens livslängd, utan det är också för att hålla golven snygga och välvårdade. Det i sin tur gör era lokaler välkomnande och attraktiva.
 
Kontakta oss för er golvvård!

Prisförfrågan

Berätta vad du behöver hjälp med – vi svarar inom 24 timmar!

har du några andra frågor eller funderingar?

Ni är alltid välkomna att kontakta oss på HS Service & Support. Vi är engagerade i att tillhandahålla enastående service och omfattande hjälp inom alla våra tjänster. Vår främsta målsättning är att underlätta för våra kunder och vägleda dem genom våra områden.

0200 - 72 72 73

Växelnummer: alla dagar 7:00 – 16:30