Trappstädning

Renea och fina trappor

Vi erbjuder lokalvård och städ i dessa städer

Trappstädning

Trappen är ofta det första intrycket som besökare och hyresgäster får av en fastighet eller bostadsområde. En smutsig och oordnad trappa kan ge ett negativt intryck och påverka hur fastigheten uppfattas. Därför är det viktigt att regelbundet utföra trappstädning för att hålla trapporna rena, snygga och säkra.
 
Trappstädning handlar om att rengöra alla ytor i trapphuset eller fastigheten, inklusive trappsteg, räcken, väggar, golv och tak. Detta är inte bara viktigt av estetiska skäl, utan också för att förhindra att smuts och damm samlas och skapar en hälsorisk. Speciellt i höst och vinter när allt löv och smuts dras in med skorna.

Rena och fina trappor

Det finns flera anledningar till varför man borde anlita oss på HS för trappstädning. För det första så är det svårt att utföra trappstädning på egen hand, särskilt om man har en stor fastighet eller flera våningar. Vi på HS är en professionell städfirma som har specialverktyg och utbildad personal som kan utföra trappstädning snabbt och effektivt.
 
För det andra så kan vi skräddarsy en städplan utifrån fastighetens behov och önskemål. Det kan vara allt från regelbundna veckostädningar till enstaka städningar inför olika typer av event. Vi på HS kan också erbjuda andra tjänster som till exempel fönstertvätt, golvvård och sanering vid behov. Det kan vara en stor fördel att ha en leverantör som kan erbjuda ett brett utbud av städtjänster.
 
För att sammanfatta så är trappstädning en avgörande del av fastighetsunderhåll och kan bidra till att öka värdet på fastigheten. Genom att anlita en professionell trappstädningstjänst kan man säkerställa att trapphuset är rent, snyggt och säkert för hyresgäster och besökare.

Prisförfrågan

Berätta vad du behöver hjälp med – vi svarar inom 24 timmar!

har du några andra frågor eller funderingar?

Ni är alltid välkomna att kontakta oss på HS Service & Support. Vi är engagerade i att tillhandahålla enastående service och omfattande hjälp inom alla våra tjänster. Vår främsta målsättning är att underlätta för våra kunder och vägleda dem genom våra områden.

0200 - 72 72 73

Växelnummer: alla dagar 7:00 – 16:30